ابوالقاسم سرحدّی‌زاده درگذشت-راهبرد معاصر
موافقت رهبر انقلاب با اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به حوزه سلامت توصیه استاندار تهران به اتباع غیرمجاز/ با خود اظهاری به‌صورت انفرادی و خانوادگی به کشورتان بازگردید پزشکیان در دیدار با سفرای ۱۰ کشور / آمادگی کامل برای توافق داریم تایید مجمع تشخیص مصلحت نظام بر موافقت‌نامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اوراسیا تیراندازی افراد مسلح به سمت پاسگاه انتظامی چشمه زیارت زاهدان اعلام آمادگی یگان ویژه صابرین برای مقابله با تهدیدات پزشکیان: تعلل در حوزه هوش مصنوعی، خسارت‌بار و غیرقابل جبران است عارف: اختلاف امر بدی نیست، آنچه که مشکل ایجاد می‌کند «باندبازی» است حضور سخنگوی دولت در مراسم پنجمین سالگرد سانحه هواپیمایی اوکراینی رهبر انقلاب فردا سخنرانی می‌کنند رئیس جمهور به چابهار و زابل می‌رود پزشکیان: دانشگاه مسئله‌محور از مراکز حل مشکلات است توضیحات معاون اول رئیس‌جمهور درباره مشکل کامیون‌داران ایرانی در مرز ترکیه واکنش رئیس صداوسیما به شایعه بازداشت به دلیل استخراج رمزارز: من الان دو روز است بازداشت هستم! + فیلم انتصاب ۴ تن از مدیران کل معاونت پیگیری‌های ویژه دفتر رئیس‌جمهور

ابوالقاسم سرحدّی‌زاده درگذشت

ابوالقاسم سرحدّی‌زاده، شب گذشته پس از یک دوره طولانی بیماری در منزلش در تهران درگذشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۲۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 15
کد خبر: ۵۰۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالقاسم سرحدی‌زاده، سیاست‌مدار ایرانی، دبیرکل و بینان‌گذار حزب اسلامی کار، نماینده سه دوره مجلس شورای اسلامی و وزیر کار و امور اجتماعی در دولت اول و دوم میرحسین موسوی شب گذشته بر اثر بیماری درگذشت.


در دوران وزارت سرحدی‌زاده بحث‌های زیادی میان وزارت کار و شورای نگهبان پیرامون حق بیمه کارگران کارگاه‌های زیرِ ۵ نفر به وجود آمد که همین بحث‌ها بعدها زمینه‌ساز تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.


سرحدی‌زاده عضو هیات مرکزی خانه کارگر نیز بود. او نمایندهٔ تهران در مجلس سوم، پنجم و ششم بود که در مجلس ششم، ریاست کمیسیون اجتماعی را هم برعهده داشت اما در همین دوره بر اثر سکته مغزی از ادامهٔ فعالیت در مجلس بازماند.


سرحدی‌زاده در سال ۱۳۲۴ در شهر تهران متولد شد. او سیزده سال از سال‌های جوانی را در زندان‌های رژیم شاه در اسارت بود و بعدها تمام تلاش خود را برای بهبود زندگی کارگران صرف کرد. در زمان وزارت کار او بود که قانون کار با بیش از ۲۰۰ ماده پس از کشاکش‌های فراوان در سال ۱۳۶۹ به تصویب رسید. پایه‌گذاری بن‌های کارگری، خدمات رفاهی و برگزاری رسمی مراسم روز جهانی کارگر و تجلیل از کارگران نمونه نیز از ماحصل تلاش‌های سرحدی‌زاده در زمان وزارت کار است.


در کارنامه شغلی او، سابقهٔ عضویت در شورای سرپرستی و قائم‌مقام بنیاد مستضعفان نیز دیده می‌شود. او همچنین مدتی رئیس شورای سرپرستی زندان‌ها بود.


ابوالقاسم سرحدی‌زاده سال‌ها به دلیل بیماری از امور اجرایی فاصله گرفته بود و با دنیایی خاطرات انباشته از دوران وزارت کار و دوندگی برای به ثمر رساندن تفکراتِ عدالت-محور، از دنیای سیاست کناره گرفته بود. اما همچنان به تلاش‌های خود در مسیر لزوم التزامِ دولت و حاکمیت به بهبود معیشت کارگران و طبقات فرودست و جلوگیری از رخنه‌‌ی سرمایه‌داری پایبند بود./ ایلنا

ارسال نظر